Når jeg slapper af, så…


Jeg har travlt – meget travlt. Hverdagene flyver afsted, og jeg ugedagen lyder søndag eftermiddag, er det først dér, jeg indser, at det har været weekend, og jeg rent faktisk burde slappe af.

“Det går jo nok. Jeg kan slappe af næste weekend, for det ser jo ud som om, at vores kalender er fri.”

Men det er den jo sjældent, når dagen endelig kommer.

Derfor har jeg sat mig for, at gøre noget mere i, at planlægge nogle aktiviteter til weekenden, sådan at simpelthen er umuligt, at planlægge anden – da “pladsen” så at sige allerede er taget.

Greenen blev min ven

Det lå måske allerede i kortene, at jeg en dag skulle begynde at golfe (altså, at spille golf med alt det gode golfudstyr og en lækker golftaske – lader mig inspirere på https://www.golfexperten.dk/). Mest fordi, at jeg brugte rigtig mange af mine sommerferie på Løgismose Strandcamping på fyn, hvor jeg til den dag i dag, stadig er forsvarende minigolf-mester (mon ikke der kom en ny mester, ugen efter jeg tog hjem?).

(Min familie og jeg har brugt de fleste somre på, at besøge diverse campingpladser rundt omkring i landet)

Summa summarum, så er jeg begyndt at spille golf. Det er ikke noget jeg som sådan gjorde i mine unge dage foruden diverse minigolfdage – jeg spillede mest håndbold og fodbold. Men nu hvor alderen begynder at gøre sit tag på diverse led og muskler, så finder jeg golf som en rigtig dejlig sport.

Det sker som regel sammen med en god kammerat – vi er 4 venner, som den dag i dag spiller golf sammen, og jeg er glad for at kunne sige, at en af de bedste måder at slappe af på, altså er sammen med kammeraterne til en omgang sport.

Recent Content