Tankerne forud for en barnedåb


Dette indlæg er sponsoreret

Vi skal snart holde barnedåb, det store dilemma er dog hvorvidt vi selv skal lave maden, eller om vi skal bestille noget udefra. Vi inviterer kun den nærmeste familie til barnedåben så vi vil gerne kræse lidt om gæsterne og spise noget godt mad.

Vi vil gerne fokusere 100 procent på vores lille ny og på vores gæster på selve dagen og derfor kunne det være rart og mindre stressende hvis vi ikke skal på i køkkenet dagene op til og forberede en masse mad og at vi også slipper for det på selve dagen.

Jeg faldt over Kokkokompagniet som leverer mad ud af huset (læs om dem her: https://www.kokkekompagniet.dk/). Vi går op i miljøet og at spise gode råvare, og det tiltaler mig at deres menuer og buffer laves ud fra sæsonens råvare og at det hele er hjemmelavet. Så ved vi, at det vi serverer for vores gæster er godt, selvom vi ikke selv lavet maden.

Derudover vil de hjælpe med at sammensætte en menu er tilgodesere både børn og oldeforældre da vi har et par stykker af dem som foretrækker mad der ikke er alt for anderledes eller krydret.

Vi håber på, at vi kan holde festen i haven, da vi er i midten af maj måned når dåben skal holdes. Det kunne være hyggeligt hvis vi kunne dække op med tæpper på græsplænen og lave bål i haven til stor fornøjelse for børnene der skal med. Og spille udendørs spil som kongespillet og petanque.

Hvis ikke vejret er med os må vi rykke festlighederne ind under vores overdækket terrasse eller helt indenfor hvis det bliver for koldt. Men lige meget om det bliver inde eller ude, så vil vi i hver fald gerne slippe for, at stå i køkkenet hele dagen. Vi vil meget heller nyde vore gæster og have en hyggelig dag sammen med dem.

Recent Content