Årets bedste forlystelsesparker i Tyskland er fundet

Igen i år har mediet, Forlystelsespark.com, været ude og undersøge de forskellige forlystelsesparker rundt omkring i Tyskland.

Anderledes i år er, at mediet denne gang har valgt at spille med lidt brede linjer, forstået på den måde, at der ikke kun er forlystelsesparker at finde på deres liste over de bedste forlystelsesparker i Tyskland 2019.

Europa-Park er årets bedste forlystelsespark 2019

Sidste år vandt Heide park, hvorimod vinderen af dette års kåring er Europa Park, som kan bryste sig af, at være Europas mest populære forlystelsespark ifølge Forlystelsespark.com.

Tropical Island følger trop på andenpladsen

På andenpladsen er dette års overraskelse, nemlig Tropical Island, som ikke just er en forlystelsespark, men et fantastisk badeland, som er populært hos både par, børnefamilier og pensionister. Hvad er der ikke at kunne lide, når man i Tyskland kan opleve et tropisk miljø mens børnene bader i en af de mange tempererede bassiner?

Heide Park får tredjepladsen

På tredjepladsen er sidste års vinder, Heide Park, som igen i år har gjort sig bemærket. Deres forlystelser er intet mindre end fantastiske, og Forlystelsespark.com beskriver parken som “et sted hvor man gerne vil tage sine børn med, uden at skulle behøve at frygte smalle stier eller for få forlystelser”.


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

0

Comments

comments