De fem mest interessante kærlighedshistorier i spilverdenen

Omdrejningspunktet i langt de fleste sange og film er kærlighed. Sådan er det sjældent med computer- og konsolspil. Dog finder man en række spil med kærlighedshistorier så søde, at de kan lokke tårer frem i øjenkrogene på selv de mest hårdføre statuer. Herunder får du vores bud på de fem sødeste og mest interessante kærlighedshistorier fra spillenes verden.

Det er de færreste, der forbinder computerspil med dybfølt poesi, røde roser og blomstrende kærlighed. Trods dette findes der en række spil, hvori kærlighedsaffærer fylder meget og gør stort indtryk på spilleren.

Herunder finder du vores bud på de fem sødeste, mest interessante, mest rørende og mest bedårende kærlighedshistorier i spilverdenen.

Johnny og River i spillet To the Moon

I “To The Moon” er kærlighedshistorien mellem Johnny og River omdrejningspunktet for hele spilhistorien.

Spillet indledes ved, at man introduceres til Johnny, som er en aldrende mand på sit dødsleje, og som har følgende ønske: At komme til månen.

I løbet af spillet dykker man ned i Johnnys livshistorie, og her møder man hans nu afdøde kone River, som han havde et ikke-problemfrit ægteskab med.

Mange af problemerne skyldtes, at River led af en sygdom, der besværliggjorde deres kommunikation. River kunne finde på at fylde et rum med origami for Johnnys skyld, uden at han anede hvorfor. Johnny skrev fine sange til River, som hun ikke reagerede på, og River stillede Johnny spørgsmål, han ikke forstod.

Desto længere man bevæger sig ind i Johnnys sind og hukommelse, jo mere lærer man om hans og Rivers komplekse forhold, og hvorfor Johnnys sidste ønske er at komme til månen.

Kærlighedshistorien er meget smuk, rørende og tankevækkende, ogdet er et af de computerspil, der har ansporetos til nogle af de dybeste eksistentielle overvejelser, vi nogensinde har gjort os.

Se brudstykker af den fantastiske fortælling om Johnny og River her:

John og Abigail Marston i Red Dead Redemption

En kærlighedshistorie behøver ikke nødvendigvis handle om selve forelskelsen. Den kan lige så vel handle om kampen for kærligheden og forholdet efter forelskelsen.

Sådan forholder det sig også med historien om John og Abigail Marston, hvis forhold indledes flere år før, Red Dead Redemption begynder.

Selvom forholdet har flere år på bagen, er John og Abigail stadigvæk hengivne til hinanden, og deres kærlighed fremstår stadigvæk smuk og intens. Der er dog problemer, der skal løses.

Størstedelen af spillet indebærer nemlig, at John Marston forsøger at befri sin kone og søn fra FBI-agenters varetægt. Der er altså tale om en ultimativ kamp for de relationer, som John har allerkærest i spillet, der er både sindsoprivende og intenst.

Få et indtryk af stemningen og miljøet i spillet her: 

Yuna og Tidus i Final Fantasy X

Final Fantasy-serien er blandt andet kendt for en serie af mageløse kærlighedsfortællinger. Vores favoritromance i serien er i Final Fantasy X, hvor man følger Yunas og Tidus’ blomstrende kærlighed, som forløses i smukke omgivelser, hvor lyd- og billedside på fornemmeste vis komplementerer hinanden.

I lang tid er Yuna og Tidus blot venner, og den lange optakt til romancen gør, at det forekommer så forløsende og befriende, da de endelig giver slip og lader kærlighedens kræfter føre dem sammen. Scenen emmer af så mange ungdommelige følelsestilstande såsom fortvivlelse, vildskab, længsel og optimisme.

Se den ikoniske kærlighedsscene mellem de to unge figurer her:

Wander og Mono i Shadow of the Colossus

Nogle gange kan kærlighed få en til at gøre tossede ting. Nogle af os har sikkert erfaret, at vi vil gå langt for at vinde hjertet på vores udkårne og i den forbindelse overskride en række vanlige grænser.

Forhåbentligt vil ingen af os dog gå helt lige så langt i vores bestræbelser på at forløse kærligheden som Wander, der i spillet Shadow of the Colossus dræber hele 16 skabninger med henblik på at genoplive hans kærlighed, Mono.

På visse områder er det ekstremt frastødende og voldsomt at overvære, hvadWander foretager sig, men på andre områder er den enorme desperation også smuk, da den kan ses som et udtryk for, hvor stor Wanders kærlighed til sin elskede Mono er.

Wanders gerninger viser sig dog at have konsekvenser. Hvorvidt han i sidste ende ender med at blive lykkelig eller ulykkelig, vil vi ikke afsløre. Det må du spille spillet for at få indsigt i.

The Witcher 3 – det svære valg – skal det være Triss eller Yennefer?

I The Witcher 3 er der to unikke muligheder for hovedkarakteren Geralt, når det kommer til valg af livspartner.

Begge muligheder er meget gennemførte karakterer, og hvis man dummer sig, får det fatale følger. Valget står mellem Triss eller Yennefer, ogbåde Triss og Yennefer er attraktive partnere, hvorfor valget på ingen måde er let.

Se her en intens scene fra spillet, hvor Triss og Yennefer pirrer Geralt:

Fedt når kærlighed fungerer på spil

Ovenstående fem eksempler viser, at kærlighedshistorier sommetider fungerer ekstremt godt i forbindelse med computer- og konsolspil.

Det er fedt at se den diversitet, der er blandt kærlighedshistorier i spilverdenen. Ligeledes er det fedt, at spiludviklerne ikke nødvendigvis forfalder til klicheer, når de indskriver en romance i spilhistorien.

Vi glæder os til at følge fremtidige spil, der indeholder medrivende kærlighedshistorier!

Hvis du er kommet i det romantiske hjørne og har fået lyst til at lede efter en kæreste, kan du med fordel tjekke en af da mange netdating-sider, der findes.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

0

Comments

comments