ELSKERELSKER

Flere og flere spiser take-away

Flere steder rundt omkring i landet ses der en stigende efterspørgsel på take-away. En blanding af et stigende udbud fra restauranterne og en stigende efterspørgsel fra forbrugernes side, har i et samspil fået take-out-markedet til at vokse stødt de seneste år.

En af de steder hvor der ses en stigning, er på take-away Esbjerg, hvor flere virksomheder har udvidet deres menukort til også at gælde take-away.

Det er ikke kun pizza, sushi og thaimad, som bliver langet over disken – det er også burgere og pommes frites som virksomhederne kan mærke en efterspørgsel på. 

Stigende forbrug

Kigger vi i undersøgelserne fra Danmarks Statistik (FU02), ses der, at der pr. husstand gennemsnitligt blev købt for 3.778 kr. fast food om året – hvor tallet i 2016 var nede på 3.017 kr.

Det er en stigning på godt 25% på blot ét år. Det skal siges, at der er rigtig mange husstande, som slet ikke spiser fast food.

Derfor må der antages, at der bliver spist væsentlig mere fast food i den gruppe af husstande, som rent faktisk spiser fast food.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

0

Comments

comments