Du har mulighed for at blive en del af fællesskabet her på Klummen.dk, ved at bidrage med dine personlige oplevelser – og alt det andet, som du har lyst til at dele med os

Hvordan bliver jeg gæsteblogger?

Klummen.dk er et platform hvor du uanset hvem du er, kan få publiceret dit bidrag til klummen. Dog har vi alligevel valgt at inddele bidragene i 3 kategorier og dermed måder hvorpå, at du kan blive gæsteblogger her på Klummen.dk:

  1. Du er en privatperson
  2. Du er professionel blogger
  3. Du repræsenterer en virksomhed

Vi har en objektiv indstilling til alt det vi modtager, så uanset hvem du er, og hvad du gerne vil skrive om, hører vi gerne fra dig. Dine oplevelser kan være til stor inspiration for alle os andre, samtidig med, at du får lettet dit hjerte

Bliv gæsteblogger som privatperson og professionel blogger

Nedenfor kan læse, hvad der kræves af privatpersoner og professionelle bloggere at blive gæsteblogger her hos Klummen.dk:

  1. Klummen skal passe ind i en af kategorierne
  2. Du må gerne vedhæftet dit eget billede, så længe at du har rettighederne til at bruge det
  3. Klummen skal være personlig, ikke privat
  4. Det er fint med en stram struktur og selvironi
  5. Klummen skal have en sigende titel – ikke for lang, men heller ikke for kort

Formålet med siden

Formålet med siden er som sagt, at hjælpe dig som har lyst til at publicere indhold på en digital klumme, med rent faktisk at få noget udgivet. Vi gennemgår alle de indlæg som vi får tilsendt systematisk, sådan at vi sikrer at samtlige indlæg på klummen har en vis kvalitet.