Har du også høfeber?

Der går snak om, at de private hospitaler er ved at indgå en aftale med Danske Regioner om udredning og behandling af allergi og astma hos både børn og voksne.

Sygdomme som astma og allergi er at finde ved rigtig mange børn og voksne rundt omkring i Danmark – og det er ikke meningen, at denne sygdom er til at komme til livs, så det er ved at være på tide, at det bliver gjort.

Sådan en aftale vil være første skridt i vejen mod udryddelse af sygdommen.

Hvert tredje barn oplever ét tilfælde af astmatisk bronkitis

Astma-Allergi Danmark har forelagt data om, at hvert tredje barn under tre år oplever minimum ét tilfælde af astmatisk bronkitis.

Hvert tredje barn med astmatisk bronkitis risikere senere hen at få stillet diagnosen astma.

7-10% af skolebørn i Danmark har allerede fået stillet diagnosen astma.

Mellem 250.000 og 300.000 voksne dansker har diagnosen astma. Astma er en kronisk sygdom. Det betyder, at der kan være perioder uden symptomer, men de fleste får tilbagefald på et eller andet tidspunkt i løbet af livet.

Alternative behandlingsmetoder tages allerede i brug


astma-allergi

Hos akupunktur i Esbjerg, Aku-Stikken, har der været positive tilbagemeldinger på behandlingen af astma og allergi med akupunktur.

I nogle tilfælde kan patienter næsten undvære astmamedicinen eller bliver mindre afhængige af den. Det er individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, før der opnås en ændring.

Det vidner om, at nogle godt kan opnå gode resultater ved alternative behandlnigsformer som eksempelvis akupunktur.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

0

Comments

comments