Sådan kommer du dig hurtigere over dine tømmermænd

Det kan været noget så hårdt, at skulle komme sig over en vild sjov bytur med venner og veninderne. Den ekstra drink eller øl du tog i baren, har ikke gjort meget godt for, at du skulle slippe for, at have hovedpine dagen efter byturen.

Men bare rolig, vi har samlet 5 af de mest basale men effektive råd til, hvordan du hurtigere kommer dig over dine tømmermænd.

  • Drik vand frem for sukkerholdige drikkevarer
  • Sørg for at spise noget mad inden du går i seng
  • 2 panodiler inden seng synes at gøre en forskel
  • Spis gerne noget med med salt i

Det er vigtigt at få noget vand indenbords, da du i løbet af natten har tabt omkring en hel liter vand – og du drak sikkert ikke særlig meget vand mellem dansegulvet og baren?

En helt anden ting er, at din krop får noget næring at arbejde med, når den har noget mad at arbejde med. Derfor er det en rigtig god idé, at spise noget mad inden sengetid. 

2 panodiler ser ud til, at slå de værste tømmermænd ned med en meget kold og kynisk hammer. Derfor er det helt essentielt, at du forud for en bytur, har suppleret op med panodiler i pilleskabet.

Sidst men ikke mindst, mangler din krop salt efter en bytur. Du sveder meget, og når du sveder, udskiller du salt på samme tid med vandet.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

0

Comments

comments